Canvis en l’aforament de les reunions

Des d’aquest dissabte 29 d’abril, amb la publicació al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) de la RESOLUCIÓ SLT/845/2021, de 26 de març, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, han augmentat les restriccions que afecten a les reunions de veïns, d’acord amb els acords del Consell Interterritorial de Salut del 10 de març.

En l’article 8 limiten les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social a un màxim de sis persones si es celebren en espais públics a l’aire lliure i de quatre persones en espais públics tancats. Així mateix, estableix que en espais privats només es poden trobar els convivents.

Per tant, i donat que no hi ha cap excepció específica, les reunions de comunitats no podran ser de més de sis persones malgrat que es facin a jardins, garatges o grans espais tot i que es mantingui la distància de seguretat entre els assistents i s’utilitzi mascareta.

La duració de la prohibició està prevista durant 15 dies, fins el 10 d’abril, sense perjudici que es pugui ampliar.

Cal recordar que l’incompliment d’aquestes mesures, d’acord amb el règim sancionador que estableix el Decret 30/2020, poden arribar a comportar sancions de fins a 3.000€.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *