Des del 26 de setembre, les reunions es redueixen a 6 persones

Si fa poc us informàvem que havia quedat prorrogada la prohibició de reunions de més de 10 persones, el passat 26 de setembre, la nova pròrroga presentava noves restriccions.

I és que el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicava aquest dia la Resolució SLT/2325/2020, de 25 de setembre, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. En ella s’establia el límit de participants en reunions i/o trobades en un màxim de sis persones arreu de Catalunya com a mínim fins el 10 d’octubre¹, tot i que diferents declaracions de les autoritats sanitàries fan preveure que es pugui allargar.

Dins de les activitats no excloses d’aquesta limitació es troben, de nou, les Juntes de Propietaris, pel que fins el 10 d’octubre ¹ , no es poden celebrar ni convocar reunions presencials en que l’assistència pugui ser superior. Sí podran celebar-se de manera telemàtica (compareixent tots els propietaris i l’administrador alhora) o bé adoptar acords sense junta d’acord amb el Decret Llei 26/2020 de 23 de juny.

Cal recordar que, d’igual manera, a les zones comunes no es podran reunir grups de més de sis persones i que és obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat entre persones .

Seguirem atents les noves resolucions per explicar-vos les novetats.

¹ ACTUALITZACIÓ: El divendres 9 d’octubre el DOGC publica la Resolució SLT/2480/2020 del Departament de Salut que prorroga aquestes mesures fins, com a mínim, el 23 d’octubre.

També s’amplia aquest termini, amb algunes modificacions, les mesures especials per Canovelles, Granollers i les Franqueses del Vallès segons la Resolució SLT/2480/2020 publicada també avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *