El 2 d’abril entra en vigor l’obligatorietat d’implantació de l’administració electrònica per Administracions públiques

El proper divendres 2 d’abril entra en vigor l’obligatorietat de la implementació total de l’administració completa per Administracions públiques. Aquesta obligatorietat, que estava prevista ja a la Llei 39/2015, va canviar de data l’any passat al Reial Decret Llei 27/2020 de 4 d’agost, de mesures financeres, de caràcter extraordinari i urgent, aplicables a les entitats locals fins aquesta data.

Les comunitats de propietaris també es veuen afectades per aquesta obligatorietat. Si teniu una comunitat i encara no teniu el Certificat Digital, poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir el servei.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *